24 Comments

FF


Chaptered

– THE RAINBOW OF MIN-SUN LOVE ( Part 1 – 7 ) by Saiia -minoz Anna

– THE RAINBOW OF MIN-SUN LOVE Part 8 by Saiia -minoz Anna

– THE RAINBOW OF MIN-SUN LOVE Part 9 by Saiia -minoz Anna

– THE RAINBOW OF MIN-SUN LOVE Part 10 by Saiia -minoz Anna

– THE RAINBOW OF MIN-SUN LOVE Part 11 by Saiia -minoz Anna

– TO HYE SUN WITH LOVE FROM MIN HO ( Part 1 – 2 ) by Nurulzminoz

From Beginning is That You (PART 1) by ssarangbit

From Beginning is That You (PART 2) by ssarangbit

The Assassin ( Chapter 1 ) by Astyujong

– The Assassin ( Chapter 2 ) by Astyujong

– Baby Love ( chapter 1 ) by SItahELForever

– Baby Love ( Chapter 2 ) by SItahELForever

– Baby Love ( Chapter 3 ) by SItahELForever

– Nude ( Chapter 1 ) by Lia

– Mysterious Girl for SHINee Part 1 by rierie_destiny

– Mysteriuos Girl for SHINee Part 2 by rierie_destiny

– Mysteriuos Girl for SHINee Part 3 by rierie_destiny

– Mysterious Girl for SHINee Part 4 by rierie_destiny

– My Valentine Part 1 by Pinky Girl

– My Valentine Part 2 by Pinky Girl

– Our Joint Business Part 1 by Angelaft Racta

– Our Joint Business Part 2 by Angelaft Racta

– Puasa ala Suju Part 1 by Pinky Girl

– Puasa ala Suju Part 2 by Pinky Girl

– Puasa ala Suju Part 3 by Pinky Girl

– Puasa ala Suju Part 4 by Pinky Girl

– Puasa ala Suju Part 5 by Pinky Girl

– Puasa ala Suju Part 6 by Pinky Girl

– When Regret Comes Over Part 1 by Pinky Girl

– When Regret Comes Over Part 2 by Pinky Girl

– When Regret Comes Over Part 3 by Pinky Girl

One Shoot

– LIFE CHALLENGE by Park Hyun Seok Shineeworld

Because An Umbrela by Ssarangbit

– Because of You by Yuni Yumisari

– Namja Titisan Iblis by Angelaft Racta

– Only Learned Bad Thing by Angelaft Racta

– B1A4 – Edisi Makan Sore by Mieyonn

– The greatest Love by Pinky Girl

– Oh My Lady by Pinky Girl

– Pasar Am in loph by Pinky Girl

– Surat Kecil Untuk Tuhan by Pinky Girl

– I Miss You, Lee Ji Eun…. by Pinky Girl

– Message on The Bottle by Pinky Girl

– Kiss The rain by Pinky_Girl

Bisa liat lengkapnya di sini

Silahkan berkunjung ke blog kita yang khusus FF di sini mungkin chingu bisa jadi author di sana atau cuma sekedar baca FF nya…;)

24 comments on “FF

  1. Wah wah !
    Keren,,, ^^
    mw dong FF aku jg d Post d blog.
    Aku puny 4 FF.
    Blh gak Admin
    ‘Ria Vinola Minoz’?

    Gomawo ><πŸ™‚

  2. bolehhh ko, kamu juga bisa nulis WP kan ??

  3. admin, aku juga punya ff, gmn cr ngirimnya?
    πŸ™‚ gomawo

  4. miminnnn
    ak punya skitar 5 ff
    mo ngepost
    gmn crany?

  5. admin,aku mau nulis ff disini boleh nggak?

  6. min, ini judul lagunya apa? kok kayanya sudah nggak asing ya:/ min min. aku mau nulis ff disini yaaa

  7. min, aku mo kirim FF ne, tapi gak ada photonya, bisa gak min?
    makasih sebelumnya ^^

  8. gimana cara ngirim FF kesini?? aku punya banyak banget FF

  9. min aku mau ngrim ff nih. gimana caranya ya min? gomawo mimin ^^

  10. mimin aku mau nge share ff bo0leh?

  11. min, aku mau reshare ff boleh?

  12. min, aku punya ff tapi cast nya artis korea. aku juga mau ngirim, boleh gak?

  13. Cinguuu….bgus ff@,Q” ska yg oneshot…
    Daebaklah cingu…^_^
    Cingu apa masih boleh kirim ff ?
    Klau bolek kirim ke mna ?
    Aku mau krim ff cingu…gomawo cingu >_^

  14. Daebak..
    FF nya keren..
    keep writing ya min n_n

  15. FFnya kerenn.. Tapi kok yang the assassin gak ada chapter 3nya?? Gomawo

  16. Misi kak, numpang promote ^^
    Pengen jadi author/freelance?
    Silahkan daftar di blog kami http://exofanfictland.wordpress.com/ ^^
    Kami masih butuh bnyak author dan freelance ^^
    Gomawo~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: